Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΜΠΡΟΥΣΚΕΤΕΣ

ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ

Τσιγαρίζουμε τα παϊδάκια (αρνί ή κατσίκι) σε λάδι μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε νερό, λίγο αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να μαλακώσουν σε μέτρια φωτιά. Στύβουμε το νερό, σβήνουμε την φωτιά και ρίχνουμε ρίγανη και χυμό λεμονιού. Αφήνουμε το φαγητό στην ζεστή εστία να δέσουν τα υλικά.
αρνί
κατσίκι

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΚΡΕΜΜΥΔΟΣΟΥΠΑ

Καθαρίζω και κόβω σε ροδέλες 1/2 κιλό ξερά κρεμμύδια. Τα σοτάρω ελαφρά με λίγο λάδι, τα σκεπάζω με νερό, προσθέτω 1 κύβο ζωμό κρέατος και σιγοβράζω μέχρι να μαλακώσουν. Τα τρίβω στο μπλέντερ ή τα αφήνω χυλωμένα. Πασπαλίζω με πιπέρι. Κόβω φέτες χωριάτικο ψωμί. Το βάζω στον φούρνο στο γκρίλ με μια φέτα κασέρι από πάνω. Μόλις λιώσει το σερβίρω μαζί με την σούπα.
σούπες

  Αρνί γεμιστό Αρνίσια σουβλάκια Μαγειρίτσα Παϊδάκια λαδορίγανη Πουγκιά αρνιού Σαλάτα πασχαλινή Βάψιμο αυγών Τσιντσιμπύρα Γαλακτομπούρεκο   ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου