Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΤΖΙΝ ΦΙΣ GIN FISS




Επιλέγουμε ένα ποτήρι σωλήνα.
Αλείφουμε το στόμιο του ποτηριού με ψίχα λεμονιού και το βουτάμε στην ζάχαρη. Βάζουμε 1-2 σφηνάκια τζιν, όσο πάγο θέλουμε και γεμίζουμε με σόδα.Ανακατεύουμε και γαρνίρουμε με φέτες λεμονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΑΤΣΙΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Πλένουμε το κατσίκι, το βάζουμε στο ταψί, το χαράζουμε σε 4-5 μεριές και γεμίζουμε με μπόλικο αλατοπίπερο και από μια σκελίδα σκόρδο. Το π...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου