Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΚΩΤΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΣΤΙΕΡΑ


Κόβουμε το μοσχαρίσιο συκώτι λεπτές φέτες και αφαιρούμε την εξωτερική μεμβράνη. Το πλένουμε,  το αλατίζουμε και το αφήνουμε 5-10 λεπτά να σουρώσει. Ανάβουμε την τοστιέρα και μόλις κάψει τοποθετούμε το συκώτι στις πλάκες και ψήνουμε από τις δυο πλευρές για 5 με 10 λεπτά. Το περιχύνουμε με λαδολέμονο - ρίγανη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΝΙΤΑ ΛΕΜΟΝΙ

Βασικά υλικά: 1 δόση χλιαρό νερό-1 δόση ζάχαρη-2 δόσεις χυμό λεμονιού-ξύσμα από λεμόνι (1ή 2) Σ' ένα κατσαρολάκι βάζω 1 κούπα χλιαρ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου