Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΚΩΤΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΣΤΙΕΡΑ


Κόβουμε το μοσχαρίσιο συκώτι λεπτές φέτες και αφαιρούμε την εξωτερική μεμβράνη. Το πλένουμε,  το αλατίζουμε και το αφήνουμε 5-10 λεπτά να σουρώσει. Ανάβουμε την τοστιέρα και μόλις κάψει τοποθετούμε το συκώτι στις πλάκες και ψήνουμε από τις δυο πλευρές για 5 με 10 λεπτά. Το περιχύνουμε με λαδολέμονο - ρίγανη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΥΚΟ ώριμο (γλυκό του κουταλιού)

Βασικά υλικά: 1 κιλό ώριμα σύκα - 500 γραμ ζάχαρη - 2 βανίλιες - χυμός ενός λεμονιού - γαρύφαλλα   Τούτο το γλυκό είναι ευκολότερο και ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου