Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΜΕ ΑΡΑΚΑ του φοιτητή

Σε ένα λίτρο νερό προσθέτουμε 1 κύβο ζωμό λαχανικών και μόλις βράσει προσθέτουμε όσα τορτελίνια και αρακά έχουμε. Μόλις μαλακώσουν, αν έχει μείνει ζωμός τα σουρώνουμε, τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα, τα σωτάρουμε με λίγο βούτυρο (ή λάδι), τα πασπαλίζουμε με πιπέρι και πικάντικο τριμμένο τυρί. Αν δεν έχουμε τυρί προσθέτουμε λίγο πιπέρι και αλάτι. Ταιριάζουν και με τριμμένο άσπρο τυρί.

φοιτητικά
ζυμαρικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΑΛΑΤΑ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ

Βράζουμε όσες   πατάτες     και   κολοκυθάκια   θέλουμε . Σε μια πιατέλα τοποθετούμε, όπως είναι ζεστά, τα κολοκυθάκια δίπλα από τις κομ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου