Σε ένα λίτρο νερό προσθέτουμε 1 κύβο ζωμό λαχανικών και μόλις βράσει προσθέτουμε όσα τορτελίνια και αρακά έχουμε. Μόλις μαλακώσουν, αν έχει μείνει ζωμός τα σουρώνουμε, τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα, τα σωτάρουμε με λίγο βούτυρο (ή λάδι), τα πασπαλίζουμε με πιπέρι και πικάντικο τριμμένο τυρί. Αν δεν έχουμε τυρί προσθέτουμε λίγο πιπέρι και αλάτι. Ταιριάζουν και με τριμμένο άσπρο τυρί.
φοιτητικά
ζυμαρικά
φοιτητικά
ζυμαρικά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου