Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΜΕ ΑΡΑΚΑ του φοιτητή

Σε ένα λίτρο νερό προσθέτουμε 1 κύβο ζωμό λαχανικών και μόλις βράσει προσθέτουμε όσα τορτελίνια και αρακά έχουμε. Μόλις μαλακώσουν, αν έχει μείνει ζωμός τα σουρώνουμε, τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα, τα σωτάρουμε με λίγο βούτυρο (ή λάδι), τα πασπαλίζουμε με πιπέρι και πικάντικο τριμμένο τυρί. Αν δεν έχουμε τυρί προσθέτουμε λίγο πιπέρι και αλάτι. Ταιριάζουν και με τριμμένο άσπρο τυρί.

φοιτητικά
ζυμαρικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΥΚΟ ώριμο (γλυκό του κουταλιού)

Βασικά υλικά: 1 κιλό ώριμα σύκα - 500 γραμ ζάχαρη - 2 βανίλιες - χυμός ενός λεμονιού - γαρύφαλλα   Τούτο το γλυκό είναι ευκολότερο και ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου