Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΜΟΣΧΑΡΙ

ΜΟΣΧΑΡΙ ΨΗΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
Τηγανίζουμε σε 2-3 φλιτζανάκια λάδι 3-4 φέτες μοσχάρι κομμένες κόντρα. Προσθέτουμε 3-4 σκελίδες σκόρδο, 1 ολόκληρο κρεμμύδι, ανακατεύουμε 2-3 φορές, σβήνουμε με μια κούπα νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Στη μια ώρα προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, 3-4 μπαχάρια και ελέγχουμε συνεχώς το νερό. Όταν μαλακώσει το κρέας προσθέτουμε τον χυμό 2 λεμονιών, τρίβουμε με ένα πιρούνι το κρεμμύδι στον πάτο της κατσαρόλας να διαλυθεί και εξατμίζουμε τα υγρά χυλώνοντας το φαγητό.
μοσχάρι μεξικάνικο
μοσχάρι στιφάδο
μπριζόλες χοιρινές-μοσχαρίσιες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΑΛΑΤΑ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ

Βράζουμε όσες   πατάτες     και   κολοκυθάκια   θέλουμε . Σε μια πιατέλα τοποθετούμε, όπως είναι ζεστά, τα κολοκυθάκια δίπλα από τις κομ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου