Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΑΧΝΙΣΤΕΣ

<<λίγο λάδι
1 κρεμμύδι τριμμένο
1/2 κιλό σαρδέλες καθαρισμένες στην κοιλιά και τα βράγχια, αφήνοντας το κεφάλι και αλατισμένες με 1 κουταλάκι αλάτι και 1/2 κουτ πιπέρι
μπόλικο ψιλοκομμένο μαϊντανό
2-3 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη ή μισό κουτί ψιλοτριμμένα ντοματάκια ελαφρά αλατισμένα>>
Εκτέλεση: Λαδώνουμε τον πάτο μιας κατσαρόλας, απλώνουμε το κρεμμύδι και πάνω του αραδιάζουμε τις σαρδέλες την μια δίπλα στην άλλη. Τις σκεπάζουμε με τον μαϊντανό και την ντομάτα. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 5-10 λεπτά. Ελέγχουμε μήπως χρειαστεί ελάχιστη ποσότητα νερού.
                                                                                                                      Μπέτυ
ψαρια

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλή ιδέα!!
    Σπυριδούλα μου, μου λύνεις πολλές φορές τα χέρια όταν δεν ξέρω τι να μαγειρέψω!!!!!

    Καλή Κυριακή!
    Φιλάκια πολλά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ και να ξέρεις οι εύκολες λύσεις σου είναι καλοδεχούμενες.

      Διαγραφή