Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΑΣΑ ΜΕ ΚΙΜΑ

Είναι τόσο εύκολα και νόστιμα, που μια μικρή περιγραφή είναι αρκετή.
<<Τσιγαρίζω σε λάδι τον κιμά. Προσθέτω τα πράσα, αλάτι, πιπέρι, νερό και μαγειρεύω σε μέτρια φωτιά για μισή ώρα περίπου.>>
  • Αναλογίες κιμά-πράσου: ό,τι έχω.
  • Λάδι: καλύτερα να βάλω 1-2 φλιτζανάκια και αν χρειάζεται περισσότερο, να προσθέσω ωμό στο τέλος.
  • Νερό: ξεκινάμε με μισό ποτήρι και το παρακολουθούμε.Στο τέλος το νερό πρέπει να έχει απορροφηθεί.
  • Πράσα: τα πλένουμε, κόβουμε τις άκρες και τα τεμαχίζουμε στις διαστάσεις που μας αρέσουν. Όχι βέβαια πολύ μακριά.

επιπλέον: καρότο σε ροδέλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου