Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Cheese cake - τσιζκέικ βύσσινο

Μια απλή γλυκιά συνταγή, συνταγή της Βαγγελίτσας.
Βάση: 1 πακέτο μπισκότα τετράγωνα κοπανισμένα και 150-200 γρ περίπου μαργαρίνη (βιτάμ) λιωμένη. Τα ανακατεύουμε ώστε να γίνει μια μάζα και τα στρώνουμε ως βάση σε μέτριο ταψί.
Κρέμα: Ομογενοποιούμε στο blender  1 γιαούρτι στραγγιστό, 1 τυρί κρέμα 250 γρ περίπ), 1 ζαχαρούχο γάλα (400γρ. περ) και τον χυμό 2  λεμονιών.
Στρώνουμε την κρέμα πάνω από την βάση.
επιπλέον
Αγοράζουμε μια κομπόστα βύσσινο. Αφαιρούμε το σιρόπι, το βάζουμε σε κατσαρολάκι, διαλύουμε 4 κουταλιές σούπας (κοφτές) κορν φλάουρ και ζεσταίνουμε για να πήξει. Προσθέτουμε τα βύσσινα και απλώνουμε το μείγμα πάνω από την κρέμα.
Αποκτά ωραία γεύση και χρώμα.
Μπέτυ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΠΑΜΠΑΣ

Παντεσπάνι: 6 αυγά 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 1 ποτήρι του νερού αλεύρι ανακατεμένο με 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 1 βανίλια Χτυ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου