Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ

Πατσαβουρόπιτα
Υλικά:
  1. 1 πακέτο φύλλο κρούστας
  2. 400 γραμμάρια φέτα τριμμένη ( με ένα πιρούνι)
  3. 1 σόδα σουρωτή ή ανθρακούχο νερό (330 ml)
  4. 4 αυγά χτυπημένα με ένα πιρούνι
  5. 250 γραμμάρια μαργαρίνη λιωμένη
  6. λίγο λάδι για το άλειμμα του ταψιού
Εκτέλεση:
Σε ένα  λαδωμένο,μέτριο ταψί τοποθετούμε τα φύλλα ένα-ένα σχηματίζοντας πτυχές (σούρες). Ρίχνουμε 
το τυρί, φροντίζοντας να πάει μέσα στις πτυχές
τη σόδα
τα αυγά
την μαργαρίνη
φροντίζοντας να πάνε παντού. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, μέχρι να ροδίσει.
                                                                                                                     Μπέτυ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου