Κόβω το πανίνι στην μέση , το ραντίζω εσωτερικά με ελαιόλαδο
και προσθέτω τριμμένη φέτα, ελιές, ντομάτα, αγγούρι και σαλάμι.
και προσθέτω τριμμένη φέτα, ελιές, ντομάτα, αγγούρι και σαλάμι.
Καλώς ήρθατε! Γρήγορα, φθηνά και απλά..... ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ!!
Αφού ξαρμυρίσουμε τον μπακαλιάρο κομμένο κομμάτια ( μούλιασμα για 24 ώρες τουλάχιστον σε νερό που το αλλάζω αρκετές φορές). Φτιάχνουμ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου