Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

COOKIES

Είναι αρκετές μέρες που πήρα την συνταγή από μια συνάδελφο, αλλά μόλις σήμερα το βράδυ τα έφτιαξα. Θα την αντιγράψω, γιατί την εκτέλεσα κατά γράμμα. Απλά τα έπλασα αρκετά μεγάλα και είναι καλύτερα μικρότερα.
ΥΛΙΚΑ
1αυγό
225 γρ. αλεύρι
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
150 γρ. μαργαρίνη
100 γρ, μαύρη ζάχαρη ( έβαλα άσπρη)
100-150 γρ. ψιλοκομμένη κουβερτούρα ( έβαλα κουβερτούρα σε σταγόνες)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε την μαργαρίνη με την ζάχαρη και προσθέτουμε το αυγό.
Ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
Στο τέλος προσθέτουμε την σοκολάτα.
Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για μισή ώρα και φτιάχνουμε 20-25 μπισκότα, που τα ακουμπάμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.

1 σχόλιο:

  1. Μόλις δοκίμασα την συνταγή με μια μικρή παραλλαγή όμως! Ξύσμα από μισό πορτοκάλι και ένα σφηνάκι φρέσκο χυμό πορτοκάλι πριν βάλουμε τη ζύμη στο ψυγείο! Απλά υπέροχο! Καλό μαγείρεμα και απολαύστε το! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή