Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΡΟΦΗΜΑ ΚΥΔΩΝΙ

Καθαρίζω, κόβω σε μεγάλα κομμάτια ένα κυδώνι, το πλένω, το βάζω σε ένα κατσαρολάκι που να χωρά 2 ποτήρια νερό και το βράζω για 15 λεπτά. Προσθέτω 6-8 φύλλα (με το κοτσάνι) αρμπαρόριζας και συνεχίζω το βράσιμο μέχρι να μαλακώσει προσθέτοντας 2-4 κουταλιές ζάχαρης. Έχει εξαιρετικό άρωμα και πίνεται ζεστό.
ποτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΑΤΣΙΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Πλένουμε το κατσίκι, το βάζουμε στο ταψί, το χαράζουμε σε 4-5 μεριές και γεμίζουμε με μπόλικο αλατοπίπερο και από μια σκελίδα σκόρδο. Το π...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου