Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΚΩΤΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΣΤΙΕΡΑ


Κόβουμε το μοσχαρίσιο συκώτι λεπτές φέτες και αφαιρούμε την εξωτερική μεμβράνη. Το πλένουμε,  το αλατίζουμε και το αφήνουμε 5-10 λεπτά να σουρώσει. Ανάβουμε την τοστιέρα και μόλις κάψει τοποθετούμε το συκώτι στις πλάκες και ψήνουμε από τις δυο πλευρές για 5 με 10 λεπτά. Το περιχύνουμε με λαδολέμονο - ρίγανη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ (παστός) ΤΗΓΑΝΙΤΟΣ

Αφού ξαρμυρίσουμε τον  μπακαλιάρο κομμένο κομμάτια   ( μούλιασμα  για 24 ώρες τουλάχιστον σε νερό που το αλλάζω αρκετές φορές).  Φτιάχνουμ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου