Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΣΑΛΤΣΑ αστραπή

Σε ένα τηγανάκι βάζουμε 3-4 κουταλιές λάδι, 1 κύβο λαχανικών ή κρέατος και μια κουταλιά ντομάτα πελτέ. Τα λιώνουμε σε σιγανή φωτιά και τα σβήνουμε με 2 φλιτζανάκια νερό ή κρασί (αν έχουμε).

φοιτητικά
σάλτσες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΑΤΣΙΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Πλένουμε το κατσίκι, το βάζουμε στο ταψί, το χαράζουμε σε 4-5 μεριές και γεμίζουμε με μπόλικο αλατοπίπερο και από μια σκελίδα σκόρδο. Το π...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου