Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ

Είναι ζυμαρικά με γέμιση λαχανικών, κρέατος ή τυριού. Μόλις βράσει το  νερό, ρίχνουμε 1 ή 2 κουταλιές αλάτι και τα τορτελίνια, που βυθίζονται. Μόλις ανέβουν  στην επιφάνεια είναι έτοιμα. Τα ανακατεύουμε με λίγο λάδι ή βούτυρο και τα πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΠΙΤΑ

Πατσαβουρόπιτα Υλικά: 1 πακέτο φύλλο κρούστας 400 γραμμάρια φέτα τριμμένη ( με ένα πιρούνι) 1 σόδα σουρωτή ή ανθρακούχο νερό (330 m...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου