Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΑΥΓΑ βραστά

Πλένουμε τα αυγά, τα βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι και ίσα που τα σκεπάζουμε με νερό. Βάζουμε το κατσαρολάκι στην εστία σε μέτρια φωτιά και όταν κοχλάσει το νερό τα βγάζουμε αν τα θέλουμε μελάτα διαφορετικά τα  βράζουμε για 3-4 λεπτά αν τα προτιμάμε σκληρά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ (παστός) ΤΗΓΑΝΙΤΟΣ

Αφού ξαρμυρίσουμε τον  μπακαλιάρο κομμένο κομμάτια   ( μούλιασμα  για 24 ώρες τουλάχιστον σε νερό που το αλλάζω αρκετές φορές).  Φτιάχνουμ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου