Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΠΑΤΕ ΕΛΙΑΣ

Φτιάξτε τον εύκολα στην ποσότητα που θέλετε με την γεύση που προτιμάτε επιλέγοντας τις αναλογίες των υλικών, Αλείψτε το φρυγανισμένο ψωμί, τα σνακς, τις φέτες φρέσκου χωριάτικου ψωμιού με ντομάτα...
Βάλτε στο multi και λιώστε ελιές χωρίς τα κουκούτσια, σκόρδο, αμύγδαλα ή κουκουνάρια σε σκόνη (στην ανάγκη τριμμένο ξερό ψωμί), λίγο χυμό λεμονιού ή ξύσμα για άρωμα, πιπέρι, αλάτι αν χρειάζεται και λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ (παστός) ΤΗΓΑΝΙΤΟΣ

Αφού ξαρμυρίσουμε τον  μπακαλιάρο κομμένο κομμάτια   ( μούλιασμα  για 24 ώρες τουλάχιστον σε νερό που το αλλάζω αρκετές φορές).  Φτιάχνουμ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου