Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

ΚΡΑΣΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ

Σε ένα κατσαρολάκι βάζω: 1 ποτήρι ψιλοκομμένα ξερά φρούτα ανάμεικτα με σταφίδες και φρουί γλασέ με 2 ποτήρια κρασί και τα αφήνω 1 ώρα να μαλακώσουν. Προσθέτω μισό ποτήρι ζάχαρη, 6 ψιλές φέτες πορτοκαλιού (ψίχα-φλούδα), 2 γαρίφαλα, 1 ξύλο κανέλας και σιγοβράζω σε χαμηλή μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Πίνεται χλιαρό.
ποτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου