Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΚΡΑΣΑΤΗ

Πλένω καλά την συκωταριά, την κόβω κομμάτια και τα βάζω μαζί με λάδι σε μια πλατιά κατσαρόλα να τσιγαριστεί καλά. Προσθέτω 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι.  Σβήνω με 1 ποτήρι κρασί και σιγομαγειρεύω για 10 λεπτά.


συκωταριά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΠΑΜΠΑΣ

Παντεσπάνι: 6 αυγά 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 1 ποτήρι του νερού αλεύρι ανακατεμένο με 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 1 βανίλια Χτυ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου