Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ φοιτητικές

Υλικά:
Μανιτάρια κονσέρβας, σουρωμένα και κομμένα φέτες.
1 φλιτζανάκι λάδι
1 κρέμα γάλακτος μέτρια
250gr πένες βρασμένες σε αλατισμένο νερό, σουρωμένες και πασπαλισμένες με ελάχιστο λάδι.
Εκτέλεση:
Σωτάρω τα μανιτάρια στο λάδι, προσθέτω την κρέμα γάλακτος, μαγειρεύω για 5 λεπτά σε σιγανή φωτιά και περιχύνω τις πένες. Συμπληρώνω με τριμμένο τυρί, αν έχω.
Αν δεν έχω κρέμα γάλακτος χρησιμοποιώ γάλα και χοντροκομμένο μαλακό τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΕΛΑΧΙ ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ

Σκεύος : να είναι φαρδύ, ώστε να απλώσει το ψάρι. Το σελάχι ονομάζεται και ρίνα, να είναι κομμένο σε μεγάλες μερίδες, το οποίο έχουμε αγορά...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου