Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΡΟΦΗΜΑ ΚΑΚΑΟ


...ξέρετε ότι το ρόφημα κακάο και το πράσινο τσάι είναι πολύ πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες;

Μετρώ σε ένα μπρίκι 1 φλυτζάνι  νερό, 1 γεμάτη κουταλιά κακάο, όση ζάχαρη θέλω, ανακατεύω, βράζω. Το αδειάζω σε μια κούπα και από πάνω προσθέτω με προσοχή πλήρες γάλα  νωπό ή εβαπορέ, που έχω χτυπήσει στο σέικερ ή με το μιξεράκι του καφέ σε πηχτή κρέμα. Πασπαλίζω με τριμμένη σοκολάτα ή σκόνη κακάο. 
επιπλέον: ποτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΑΡΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

Σε ένα μέτριο ταψί στρώνω τη  βάση   συμπιέζοντάς την με ένα κουτάλι, από πάνω την  κρέμα  και στο τέλος απαλά στρώνω 200γρ.  μαρμελάδα  φρ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου