Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

ΤΗΓΑΝΟΨΩΜΟ


Σε βαθύ πιάτο ανακατεύω 1 αυγό, 4 κουταλιές γάλα, 1 κουταλάκι ζάχαρη,  βουτάω στο μείγμα  και από τις δυο πλευρές 2 χονδρές φέτες άσπρο ψωμί. Ζεσταίνω σε αντικολλητικό τηγάνι ένα κουταλάκι μαργαρίνη και τηγανίζω από τις δυο πλευρές τις φέτες και το υπόλοιπο του μείγματος. Σερβίρονται ζεστές με ζάχαρη και κανέλα, μέλι ή μαρμελάδα πορτοκάλι (προαιρετικά).        ψωμί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου