Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΓΙΑΧΝΙ


Αν είναι φρέσκα κόβουμε τις άκρες τους και απομακρύνουμε τις πλάγιες ίνες τους. Τα κατεψυγμένα τα χρησιμοποιούμε κατευθείαν λένε οι οδηγίες αλλά εγώ τα πλένω και τα αφήνω να σουρώσουν. (για μισό κιλό καθαρό βάρος)
Σε μια πλατιά κατσαρόλα βάζουμε 2-3 φλιτζανάκια λάδι, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 3 πατάτες κομμένες μικρά κομμάτια και τα σοτάρουμε ελαφρώς. Προσθέτουμε τα φασολάκια, 4-5 κλωνάρια  μαϊντανό ψιλοκομμένο και αφού βράσουν για 15 λεπτά προσθέτουμε 1 κουταλιά ντομάτα πελτέ, αλάτιπιπέρι, αν έχουμε μια φρέσκια ντομάτα ψιλοκομμένη χωρίς τους σπόρους και συνεχίζουμε το βράσιμο για 15-20λ μέχρι να μαλακώσουν.
επιπλέον λαχανικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΠΑΜΠΑΣ

Παντεσπάνι: 6 αυγά 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 1 ποτήρι του νερού αλεύρι ανακατεμένο με 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 1 βανίλια Χτυ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου