Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΑΡΑΚΑΣ ΓΙΑΧΝΙ


Σε μια πλατιά κατσαρόλα βάζουμε 2-3 φλιτζανάκια λάδι, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 πατάτες κομμένες μικρά κομμάτια και τα σοτάρουμε ελαφρώς. Προσθέτουμε τον αρακά, 3-4κλωνάρια άνηθο και μαϊντανό ψιλοκομμένο, 1 φρέσκο κρεμμυδάκι αν έχουμε και αφού βράσουν για 15 λεπτά προσθέτουμε 1 κουταλιά ντομάτα πελτέ, αλάτιπιπέρι, αν έχουμε μια φρέσκια ντομάτα ψιλοκομμένη χωρίς τους σπόρους και συνεχίζουμε το βράσιμο για 15λ μέχρι να μαλακώσουν.
επιπλέον λαχανικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΚΑΤΣΙΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

Πλένουμε το κατσίκι, το βάζουμε στο ταψί, το χαράζουμε σε 4-5 μεριές και γεμίζουμε με μπόλικο αλατοπίπερο και από μια σκελίδα σκόρδο. Το π...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου