Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

Σε ρηχή κατσαρόλα βάζω 1 φλιτζανάκι λάδι και σοτάρω 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Προσθέτω 1 κουτί ψιλοκομμένα ντοματάκια(400γρ) και 1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο. Σιγοβράζουν , όταν απορροφηθούν τα περισσότερα υγρά προσθέτω τις γαρίδες και ανακατεύω καλά. Σβήνω με 1 φλιτζάνι κρασί και αφήνω να σιγοβράζουν για 15 λεπτά, να δέσει ελαφρά η σάλτσα. Στην πορεία ελέγχω για αλάτι και αν χρειαστεί προσθέτω λίγο νερό.
Προτιμώ ακαθάριστες και καλά πλυμένες γαρίδες, γιατί δίνουν καλύτερη γεύση. Ενδεικτικά 500γρ. 
Βράζω μισό κιλό ψιλά μακαρόνια al dente, τα σουρώνω, τα ρίχνω στην κατσαρόλα με την σάλτσα με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό ή βασιλικό, τα ανακατεύω και τα σερβίρω ζεστά με τριμμένο τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Τα μαλλιά μας χρειάζονται φροντίδα. Καταπονούνται από το άγχος , την στεναχώρια, τις βαφές, τον ήλιο. Μπορούμε να τονώσουμε τα μαλλιά μας φτ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου