Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑΧΝΙ με ντομάτα


Βγάζουμε τα φύλλα κόβουμε σε κομμάτια και πλένουμε ένα μέτριο κουνουπίδι. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λάδι ώστε να καλύψει τον πάτο και σοτάρουμε  το κουνουπίδι με ένα μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδιΣβήνουμε με μια κονσέρβα χυμό ντομάταςπροσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, δάφνη, μπαχάρι και μοσχοκάρυδοΒράζει σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει.Αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο κάθε φορά νερό.
Με τον ίδιο τρόπο μαγειρεύονται και οι πατάτες γιαχνί.
επιπλέον λαχανικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΟΥΓΚΙΑ ΑΡΝΙΟΥ

  ελαιόλαδο, αρνί,  καρότο, αρακάς, αλάτι, πιπέρι, κεφαλοτύρι, φύλλα κρούστας Οι ποσότητες καθορίζονται από εμάς. Απλά αναφέρω την μέθοδ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου