Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΣΙΡΟΠΙ

Να θυμάστε ότι στα σιροπιαστά γλυκά η ποσότητα του σιροπιού μπορεί να μας ξεγελάσει, γιατί το γλυκό θα απορροφήσει περισσότερο ή λιγότερο υγρό από το αναμενόμενο, αν είναι σε μεγαλύτερη ή μικρότερη ποσότητα, αν έχει περισσότερο αλεύρι ή σιμιγδάλι κ.ο.κ.
Δεν αγχωνόμαστε!
... το σιρόπι που θα περισσέψει διατηρείται στην κατάψυξη για το επόμενο γλυκό...
... φτιάχνουμε αμέσως ένα σιρόπι από μια κούπα ζάχαρη, μια κούπα νερό και το βράζουμε για 1-2λ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ (παστός) ΤΗΓΑΝΙΤΟΣ

Αφού ξαρμυρίσουμε τον  μπακαλιάρο κομμένο κομμάτια   ( μούλιασμα  για 24 ώρες τουλάχιστον σε νερό που το αλλάζω αρκετές φορές).  Φτιάχνουμ...

Τι μαγείρεψα σήμερα

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου